Ουρλιάζει ο σκύλος σας όταν ακούει μουσική;


426
2 shares, 426 points

Ουρλιαχτο σκυλου

Ουρλιάζει ο σκύλος σας όταν ακούει μουσική;

Αν ο σκύλος σας έχει την εκνευριστική συνήθεια να ουρλιάζει κάθε φορά που προσπαθείτε να απολαύσετε λίγη μουσική, δεν προσπαθεί να σας χαλάσει τη διασκέδαση. Είναι απλώς ένα σκυλί, και ένα μέρος του να είσαι σκύλος περιλαμβάνει το ουρλιαχτό σαν αντίδραση όχι μόνο στη μουσική αλλά και σε πολλούς θορύβους υψηλής συχνότητας.

Μουσική και ουρλιαχτό σκύλου:

Το ουρλιαχτό του σκύλου είναι υψηλής συχνότητας και ήχος διαπεραστικός. Πολλά κομμάτια μουσικής διαθέτουν εξίσου αυτά τα χαρακτηριστικά, ειδικά τα κομμάτια που περιλαμβάνουν πιάνο, σαξόφωνο και κλαρίνο. Επίσης, το υψηλό τραγούδι μιας γυναίκας μπορεί να ενθαρρύνει το σκύλο. Αν αυτός ουρλιάζει όταν ακούει μουσική με οποιαδήποτε από τα παραπάνω στοιχεία, μπορεί να νομίζει λανθασμένα ότι ακούει έναν άλλο σκύλο να τον καλεί.

Σύμπτωση:

Δεν είναι απαραίτητο να υποθέσετε ότι το ουρλιαχτό του σκύλου σας έχει να κάνει 100% με τη μουσική που παίζει. Μπορεί να είναι απλώς μια σύμπτωση. Εάν ο σκύλος συνεχίζει ενό έχετε κλείσει τη μουσική, είναι η ώρα να διερευνήσετε τι προκαλεί το ουρλιαχτό. Μπορεί να είναι λόγο μοναξιάς ή σωματικού πόνου. Καλό θα ήταν να περνούσατε μια βόλτα από το κτηνίατρο.

Άλλοι θόρυβοι υψηλής συχνότητας:

Μπορεί να παρατηρήσετε ότι τα σκυλιά δεν ουρλιάζουν μόνο με τη μουσική, αλλά και με διάφορους άλλους υψηλούς και διαπεραστικούς ήχους. Μερικά παραδείγματα είναι οι σειρήνες των ασθενοφόρων, η καμπάνα της εκκλησίας, η τηλεόραση, και ο ήχος κλήσης του τηλεφώνου. Εφ ‘όσον ο ήχος είναι συγκεκριμένος, το φτωχό σας κατοικίδιο μπορεί να μπερδεύετε.

Πως να αντιμετωπίσετε αυτή τη συμπεριφορά:

Το να σταματήσετε το γάβγισμα ή το ουρλιαχτό του σκύλου όταν ακούει κάποιον από τους παραπάνω ήχους είναι μεγάλη πρόκληση. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το σχετικό άρθρο.


Σας άρεσε; Κάντε ένα Share!

426
2 shares, 426 points

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *