Πως να ενθαρρύνετε τη γάτα σας να πίνει περισσότερο νερό


452
51 shares, 452 points

animalcity.gr

Δεν πίνει αρκετό νερό η γάτα σας;

Οι γάτες, αν και χρειάζονται λιγότερο νερό από ότι τα υπόλοιπα ζώα, πολλές φορές δεν πίνουν καν αυτό το λίγο. Ειδικά οι γάτες με ορισμένα προβλήματα υγείας όπως η νεφρική ανεπάρκεια πρέπει να πίνουν περισσότερο νερό. Παρακάτω θα δείτε μερικές συμβουλές προκειμένου να ενθαρρύνετε τη γατούλα σας να πίνει περισσότερο:

  • Τοποθετήστε περισσότερα μπολ με νερό γύρω από το σπίτι. Όσο πιο συχνά βλέπει η γάτας σας το νερό, τόσο πιο πολλές πιθανότητες για να πιει.
  • Δοκιμάστε διαφορετικό δοχείο για νερό. Υπάρχουν διάφορα είδη μπολ για νερό. Ψηλά, χαμηλά και σχεδιασμένα από διαφορετικά υλικά. Ίσως η γάτας σας έχει πρόβλημα με το μπολ της.
  • Δοκιμάστε το τρεχούμενο νερό. Πολλές γάτες αρνούνται να πίνουν από ένα δοχείο. Για να μην αφήνετε τη βρύση ανοιχτή όλη μέρα, υπάρχουν διάφορα μπολ σιντριβάνια που μπορείτε να προμυθευτείτε.
  • Δώστε γεύση στο νερό. Δοκιμάστε να προσθέσετε λίγο νερό από τόνο στο δοχείο της γάτας. Μπορεί να δελεάσει τη γάτα σας για να πιει.
  • Προσθέστε νερό στο φαγητό. Μπορείτε να ταΐζετε τη γάτα σας κονσέρβες οι οποίες έχουν πολλή υγρασία ή να προσθέτετε νερό στο φαγητό της.

Πως να ενθαρρύνετε τη γάτα να τρώει περισσότερο:

Η απώλεια της όρεξης μιας γάτας είναι ένα κοινό και ανησυχητικό πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες. Διαβάστε το σχετικό άρθρο για να βοηθήσετε τη γατούλα σας.


Σας άρεσε; Κάντε ένα Share!

452
51 shares, 452 points

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *