Όταν ξαπλώνετε με το σκύλο σας…


407
112 shares, 407 points

Animalcity.gr - Όταν ξαπλώνετε με το σκύλο σας

Όταν ξαπλώνετε με το σκύλο σας…

Από τον Brian Fischler.

Αν είστε σαν εμένα, ξοδεύετε πολύ χρόνο τη νύχτα γυρίζοντας μόνο να κοιτάξετε το σκύλο στο πάτωμα. Τι τυχερός, και τη δεν θα έδινα για να είμαι σε θέση να κοιμηθώ σαν το σκύλο μου οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Είμαι επίσης στην ηλικία όπου πρέπει να σηκωθείς τουλάχιστον μία φορά στη μέση της νύχτας για τουαλέτα. Γνωρίζουμε όλοι πόσο διασκεδαστικό είναι αυτό.

Είμαι συνήθως μισοκοιμησμένος όταν επιστρέφω από το μπάνιο στη κρεβατοκάμαρα και δεν δίνω προσοχή όταν πάω να ξαπλώσω. Και ναι, το μαντέψατε, ο σκύλος μου έχει πιάσει τη θέση στο κρεβάτι. Υποθέτω ότι εκμεταλλεύεται το άνοιγμα ακόμα και αν είναι για λίγα λεπτά. Το πιο χαριτωμένο πράγμα με αυτόν, είναι ότι κοιμάται σαν άνθρωπος, με το κεφάλι στο μαξιλάρι και το σώμα στο σεντόνι. Έχει υιοθετήσει όλα τα χαρακτηριστικά μου και σχηματίζει ότι του αξίζει η ίδια άνεση με εμένα, ακόμα και αν έχει το δικό του κρεβάτι.

Διαλέγοντας κρεβάτι για το σκύλο.

Όταν αγόρασα το πρώτο κρεβάτι στο σκύλο μου, πήρα μια πολύ επιστημονική προσέγγιση. Πήρα και τα τρία κρεβάτια που πουλούσε το κατάστημα, τα έβαλα στο πάτωμα και περίμενα να δω σε πιο θα πάει ο σκύλος. Φαινόταν να εγκαταστάθηκε σε ένα πολύ άνετος και ήταν αυτό που κράτησα. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και εσείς την επόμενη φορά που θα διαλέξετε ένα κρεβάτι για το σκύλο.

Ακόμα κι αν αγόρασα ένα κρεβάτι που αγαπά ο σκύλος μου, ο ίδιος εξακολουθεί και προτιμά να κοιμάται στο δικό μου. Μερικές φορές προτιμά να κοιμάται ακόμα και στο πάτωμα. Τα σκυλιά νιώθουν πραγματικά πολύ άνετα να κοιμούνται στο σκληρό πάτωμα. Θέλουν μόνο να είναι άνετα και να βρουν ένα δροσερό μέρος. Ο λόγος που τα σκυλιά μπορούν να κοιμηθούν οπουδήποτε είναι ότι δεν έχουν την αίσθηση του σωστού ή του λάθος, και σε αντίθεση με εμάς δεν λυπούνται και μπορούν εύκολα να ξεχάσουν τι έκαναν πριν από πέντε λεπτά. Αυτό πρέπει να είναι πολύ ωραίο. Εφ ‘όσον ο σκύλος σας ξέρει ότι είναι ασφαλής και τον φροντίζουν, μπορεί και κοιμάται μια χαρά.

Κοιμάται το σκυλί σας υπερβολικά;

Πόσο θα πρέπει να κοιμάται ο σκύλος μου; Και πως θα ξέρω αν κοιμάται πάρα πολύ; Τα σκυλιά έχουν την τάση να κοιμούνται το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας με μη συγκεκριμένες ώρες. Το πόσο κοιμάται κάθε σκύλος διαφέρει από φυλή σε φυλή, ακόμα και από σκύλο σε σκύλο. Τα περισσότερα δεν μπορούν να κοιμηθούν πάρα πολύ, αλλά αν νομίζετε ότι ο δικό σας κοιμάται περισσότερο από το φυσιολογικό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ένα ραντεβού με το κτηνίατρό σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το σκυλί σας πίνει αρκετό νερό και τρέφεται σωστά.

Πιο είναι το αγαπημένο μέρος του σκύλου σας για ύπνο;


Σας άρεσε; Κάντε ένα Share!

407
112 shares, 407 points

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *