Το βίντεο αφιέρωμα της Λίας για τη σκυλίτσα της


435
51 shares, 435 points

Animalcity.gr - Το βίντεο αφιέρωμα της Λίας για τη σκυλίτσα της

Το βίντεο αφιέρωμα της Λίας για τη σκυλίτσα της

Χάνοντας το κορίτσι μου μετά από 16 χρόνια συμβίωσης, το κορίτσι μου και όχι τον σκύλο μου, καθώς η λέξη σκύλος βγάζει μια δουλικότητα που δεν της χώρεσε ποτέ στη Πίκατσου, πήρα σημαντικά μαθήματα «ανθρωπιάς»…

  • Έμαθα από ανθρώπους γύρω μου ότι οι σκύλοι δεν πεθαίνουν αλλά ψοφάνε!
  • Έμαθα πως αν έχεις 2 σκυλιά και χάσεις το ένα από τα δύο, το άλλο το αντικαθιστά και δεν έχεις λόγο να λυπάσαι! (Είναι το καβατζο-σκυλο! Κάτι αντίστοιχο θα έπρεπε να είχαμε εφεύρει και για τις μανάδες, μην έχουμε μονό μια κανονική άλλα κ μια καβατζομανα, έναν καβατζοπατερα κτλ. Τι να στεναχωριέσαι άμα χάσεις τον έναν αφού πάντα υπάρχει η καβάτζα!)
  • Έμαθα πως αν είχα κάνει παιδιά τώρα δεν θα στεναχωριόμουν για το σκυλί! (Μετά την γέννα ένας αυτόματος μηχανισμός κάνει την μάνα να μην νοιάζεται και να μην αγαπάει τίποτα άλλο πάρα μονό το σπλάχνο της, ο κόσμος να γκρεμίζεται γύρω της).
  • Έμαθα πως δεν έχεις δικαίωμα να χάσεις μια μέρα από την δουλειά για να την αφιερώσεις στον άρρωστο σκύλο σου! (Μόνο ότι εμπεριέχει ανθρώπους δικαιολογείται!).
  • Έμαθα ότι θα έπρεπε να κάνω ευθανασία στο κοριτσάκι μου και όχι να προσπαθήσω, και ας ξεπέρασε κατά πολύ τον χρόνο που της έδιναν οι γιατροί!
  • Και εννοείται πως τώρα που ξεφορτώθηκα το αρρωστιάρικο μπορώ να πάρω ένα καλύτερο! (Το προηγούμενο μοντέλο ήταν ελαττωματικό!).

Καταλαβαίνω ότι σε κάποιους μοιάζω γραφική, δικαιολογώ την ανοησία κάποιου που δεν είχε ποτέ ζώα (όσοι έχουν ζώα δεν έχουν καμιά δικαιολογία), η Πίκατσου ήταν μέλος της οικογένειας και δεν νομίζω ότι θα έβρισκε κανείς για μένα δικαιολογία αν μιλούσα έτσι για την οικογένεια κάποιου άλλου.

Θέλεις και εσύ να γράψεις ένα αφιέρωμα για το κατοικίδιό σου; Επικοινώνησε μαζί μας στο Facebook ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Σας άρεσε; Κάντε ένα Share!

435
51 shares, 435 points

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *