Τι γνωρίζει ο σκύλος μου για μένα;


411
100 shares, 411 points

Animalcity.gr - Τι γνωρίζει ο σκύλος μου για μένα

Τι γνωρίζει ο σκύλος μου για μένα;

Έχετε αισθανθεί ποτέ πως ο σκύλος σας σας γνωρίζει πραγματικά – ίσως ακόμη και καλύτερα από ότι κάποια μέλη της οικογένειάς σας;

Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο δίκιο έχετε. Κατά κάποιο τρόπο τα σκυλιά έχουν ένα πλεονέκτημα στις σχέσεις τους με τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι μπορούν να παραπλανηθούν από αυτά που λέμε, το οποίο μερικές φορές δεν αντικατοπτρίζει το τι πραγματικά συμβαίνει στο μυαλό και στη καρδιά μας. Έχουμε επίσης τις δικές μας πολύπλοκες σκέψεις και συναισθήματα που μας αποσπούν τη προσοχή.

Τα σκυλιά, ωστόσο, χρησιμοποιούν πιο αξιόπιστες ενδείξεις για να καταλάβουν τι σκεφτόμαστε πραγματικά – ειδικά αν τους προσφέρετε φαγητό!

Ο σκύλος σας γνωρίζει τις προθέσεις σας.

Ναι, ο σκύλος μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Ξέρει τι σκοπεύετε να κάνετε. Η γλώσσα του σώματος είναι συνήθως αυτή που σας προδίδει. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάτι απλό. Σκοπεύετε να φύγετε από το σπίτι. Παίρνετε τα παπούτσια σας, βάζετε το παλτό σας και αρπάζετε τα κλειδιά σας. Το σκυλί σας ξέρει ότι έχετε την πρόθεση να φύγετε από το σπίτι, γιατί ξέρει ότι αυτές οι ενέργειες αντικατοπτρίζουν την έξοδό σας.

Αλλά εδώ είναι το σημαντικό κομμάτι: το σκυλί σας αισθάνεται, επίσης, και τα πιο λεπτά συναισθήματα – αυτά που ίσως δεν γνωρίζετε καν ότι δίνετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να παρατηρήσετε ότι το σκυλί σας ξέρει όταν είστε έτοιμος να τον πάτε για βόλτα πριν καν πείτε οποιαδήποτε λέξη ή προβείτε σε κάποια ενέργεια. Μπορεί να παρατηρήσει μια αλλαγή στο σώμα σας ή την ενέργεια σας αντ’αυτού.

Ο σκύλος σας γνωρίζει τη διάθεσή σας.

Μήπως ο σκύλος σας ξέρει πότε χρειάζεστε μια αγκαλιά μετά από μία κακή ημέρα; Μήπως είναι έτοιμος να γιορτάσει μαζί σας μετά από μια μεγάλη επιτυχία; Δεν είναι στη φαντασία σας. Γνωρίζει.

Το πως αισθάνεστε είναι σαφές στα τετράποδα μέλη της οικογένειας. Μπορεί να καταλάβουν μια αλλαγή στην ενέργεια σας, τον τόνο της φωνής σας, το ίδιο σας το σώμα και ακόμα και τη μυρωδιά σας, λόγω των χημικών αλλαγών ου σχετίζονται με το συναίσθημα.

Ο σκύλος σας γνωρίζει τα συναισθήματά σας προς τους άλλους.

Υπάρχει κάποιος που δεν συμπαθείτε, αλλά μπορείτε και πάντα και διατηρείτε το χαμόγελό σας; Το συγκεκριμένο πρόσωπο μπορεί να μη γνωρίζει πως αισθάνεστε, αλλά να είστε σίγουροι πως ο σκύλος σας γνωρίζει πολύ καλά.

Και πάλι, το κλειδί είναι η μη-λεκτική επικοινωνία σας. Ακόμα και όταν λέτε, «Χάρηκα που σε είδα», το σκυλί σας καταλαβαίνει το πως νιώθετε πραγματικά. Φυσικά, ισχύει και το αντίθετο επίσης. Αν απροσδόκητα δείτε κάποιον παλιό αγαπημένο σας φίλο, το σκυλί σας θα παρατηρήσει ότι ήταν μια θετική έκπληξη, αυτή που σας οδήγησε να χαλαρώσετε το σώμα σας και να ενθουσιαστείτε.

Ο σκύλος σας γνωρίζει τα συναισθήματά σας προς αυτόν.

Φοβάστε την επιθετική συμπεριφορά του σκύλου σας; Είστε απογοητευμένοι με την υπερκινητική και γελοία του συμπεριφορά; Ερωτευμένος με τα χάδια του; Ο σκύλος σας είναι ενήμερος.

Μήπως ο σκύλος σας φαίνεται να είναι σε θέση να διαβάζει το μυαλό ή τη διάθεσή σας; Πείτε μας γι’αυτό με ένα σχόλιο!


Σας άρεσε; Κάντε ένα Share!

411
100 shares, 411 points

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *