Σώθηκαν πάνω από 100 σκύλοι που προορίζονταν για κρέας!


447
303 shares, 447 points

Animalcity.gr - Σώθηκαν πάνω από 100 σκύλοι που προορίζονταν για φαγητό!

Σώθηκαν πάνω από 100 σκύλοι που προορίζονταν για κρέας!

Μια φάρμα που κρατούσε 103 σκυλιά, τα οποία περνούσαν τη ζωή τους σε μικρά και βρώμικα κλουβιά, συμφώνησε να παραχωρήσει όλα τα ζώα.

Τα σκυλιά, που πολλά από τα οποία ήταν μεγάλα Μαστίφ, τα οποία θεωρούνται «σκύλοι για κρέας» στη Κορέα, είχαν οριστεί να σκοτωθούν από ηλεκτροπληξία και να πωληθούν.

Η Kelly O’Meara, διευθύντρια του Humane Society International που έσωσαν τα σκυλιά, δήλωσε:

«Η πρώτη φορά που είδαμε τα σκυλιά, ήταν σοκαριστική! Θα ήταν σαφώς τρομοκρατημένα, αλλά από τη στιγμή που συνειδητοποίησαν ότι δεν ήμασταν εκεί για να τα βλάψουμε, άρχισαν να κουνάνε τις ουρές τους. Έχουν τόση αγάπη να δώσουν, είναι φρικτό να σκέφτεσαι ότι προορίζονται να σφαχτούν για το κρέας τους.»

Dog-meat-farm

«Αυτά τα σκυλιά θα γίνουν θαυμάσιοι σύντροφοι. Σώζοντας τα και γνωρίζοντας τη προσωπικότητά τους μας κάνει ακόμα πιο αποφασισμένους να θέσουμε ένα τέλος στο σκληρό αυτό εμπόριο.»

«Περισσότεροι από δύο εκατομμύρια σκύλοι εκτρέφονται και θανατώνονται κάθε χρόνο για το κρέας τους αποκλειστικά στη Νότια Κορέα, ως ένα μέρος του σκληρού εμπορίου κρέατος σκύλου στην Ασία.»Animalcity.gr - Σώθηκαν πάνω από 100 σκύλοι που προορίζονταν για φαγητό! 3

Ο αγρότης που ονομάζεται Κιμ, συμφώνησε να δώσει τα σκυλιά με αντάλλαγμα την υποστήριξη από φιλανθρωπία για να μετατρέψει το αγρόκτημά του σε κάτι διαφορετικό.

Και τα 103 σκυλιά που σώθηκαν, έχουν πλέον μεταφερθεί στις ΗΠΑ όπου περιμένουν μια οικογένεια προς υιοθεσία.


Σας άρεσε; Κάντε ένα Share!

447
303 shares, 447 points

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *