Συμβουλές για ένα επικό οδικό ταξίδι με το σκύλο


437
437 points

Dog Out Car Window

Συμβουλές για ένα επικό οδικό ταξίδι με το σκύλο

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές παρέα με το καλύτερο σας φίλο; Πριν βάλετε το σκύλο στο αυτοκίνητο, ακολουθήστε τα βήματα που ακολουθούν για να βεβαιωθείτε ότι το ταξίδι θα είναι ασφαλές και ευχάριστο και για τους δυο σας:

  • Επικοινωνήστε με το κτηνίατρο. Βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος έχει κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια και ρωτήστε αν χρειάζεται κάποιο επιπλέον για το ταξίδι. Επίσης πρέπει να πάερετε μαζί σας ένα αντίγραφο του ιατρικού φακέλου του σκύλου, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας κάποιου κτηνιατρικού κέντρου έκτακτης ανάγκης.
  • Σχεδιάστε τη διαδρομή σας. Πρέπει να εξασφαλίσετε αρκετό χρόνο για διαλείμματα. Για την άνεση και την ευτιχία του σκύλου, θα πρέπει να έχει την ευκαιρία να ανακουφίσει τον εαυτό του και να περπατήσει.
  • Δείτε το δελτίο καιρού. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε καλύτερα για θέματα όπως μια βροχή που θα μπορούσε να επιβραδύνει το ταξίδι σας και να αποφευχθούν πιθανές φυσικές καταστροφές.
  • Κλείστε κάποιο ξενοδοχείο φιλικό προς τα κατοικίδια. Τώρα που έχετε προγραμματίσει τη διαδρομή σας, θα πρέπει να κανονίσετε και τη διαμονή. Δεν δέχονται όλα τα ξενοδοχεία κατοικίδια ζώα, ακόμα και τα κάμπινγκ έχουν συχνά περιορισμούς. Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους πριν φτάσετε και να μάθετε αν υπάρχουν πιθανές χρεώσεις.
  • Μεριμνήσει για τη φροντίδα του σκύλου στον προορισμό σας. Αν λείπετε για αρκετό χρονικό διάστημα, θα πρέπει να εξασφαλίσετε τη καθημερινή φροντίδα του σκύλου. Επιπλέον, λάβετε υπόψιν ότι το άγνωστο περιβάλλον μπορεί να προκαλέσει περισσότερο άγχος στο σκύλο.
  • Κλουβί για το σκύλο. Με το σκύλο να περνάει αρκετές ώρες στο αυτοκίνητο, είναι σημαντικό να εξετάσετε σημαντικά ζητήματα ασφαλείας. Ο ασγφαλέστερος τρόπος για να ταξιδέψουν τα σκυλιά στο αυτοκίνητο είναι ένα πιστοποιημένο ειδικό κλουβί. Θα παρέχει επίσης ένα άνετο, ασφαλές και οικείο χώρο για να κοιμηθεί στο ξενοδοχείο.
  • Φτιάξτε μια τσάντα για το σκύλο. Διαχωρίστε τα πράγματα του σκύλου για μια πιο εύκολη πρόσβαση.
  • Ενημερώστε τη ταυτότητα του σκύλου. Σε περίπτωση που χάσετε το σκύλο, σίγουρα θα θέλετε να τον βρείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εάν ο αριθμός στην ετικέτα του είναι ο αριθμός τηλεφώνου του σπιτιού σας, αυτό θα έκανε τη κατάσταση πολύ δύσκολη.
  • Προετοιμάστε το σκύλο σας για το ταξίδι. Πολλά σκυλιά υποφέρουν στο αυτοκίνητο, έτσι είναι καλύτερα να τον ταΐσετε μερικές ώρες πριν για να είναι έτοιμος.
  • Διατηρήστε τη ρουτίνα σας. Δεν είναι δυνατόν να κάνετε τα πάντα ακριβώς όπως στο σπίτι, αλλά όσο περισσότερο παραμένετε συνεπής, τόσο καλύτερα.

Σας άρεσε; Κάντε ένα Share!

437
437 points

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *