6 τρόποι που βοηθάει ο σκύλος με το μωρό


420
123 shares, 420 points

σκυλος και μωρο

Σκυλος και μωρο – 6 τρόποι που σας βοηθάει

Όταν είστε έγκυος μπορεί να στρέφεστε συχνά στο σκύλο για συντροφιά.

Είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να σας κάνουν παρέα για έναν υπνάκο σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Διαθέσιμοι να σας κρατήσουν συντροφιά κατά τη διάρκεια της άδειας μητρότητας. Δίπλα σας, όταν ξυπνάτε τα βράδια και δεν μπορείτε να κοιμηθείτε. Πάντα έτοιμοι να σας διαβεβαιώσουν ότι όλα είναι καλά μυρίζοντας απλά τη κοιλιά σας.

Και αν τον προετοιμάσετε για τη νέα άφιξη, η βοήθειά του δεν θα σταματήσει μόλις το μωρό φτάσει στο σπίτι. Στην πραγματικότητα, μπορεί να εκπλαγείτε με πόσους πολλούς τρόπος μπορεί να σας βοηθήσει, δείτε παρακάτω μερικούς:

  1. Συναγερμός. Ανησυχείτε μην ακούσετε το μωρό μετά από έναν υπνάκο ή κατά τη διάρκεια της νύχτας; Κακός – ο σκύλος σας είναι σε επιφυλακή.
  2. Βοήθεια στο καθάρισμα. Σίγουρα γνωρίζετε για το χάος που δημιουργεί ένα μωρό που μαθαίνει να τρώει. Ποιος χρειάζεται ένα πλαστικό χαλάκι όταν υπάρχει ο σκύλος να κάνει τη δουλειά για εσάς; Και αυτός θα είναι εξίσου ενθουσιασμένος για μια νέα πηγή για σνακ.
  3. Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Μήπως η ιδέα ότι το μωρό σας θα καλύπτεται από σκυλίσια φιλιά σας κάνει να φοβάστε; Ίσως δεν θα έπρεπε. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα μικρόβια που φέρνει το σκυλί σας στο σπίτι είναι πραγματικά επωφελής για το μικρό σας. Μελέτες έχουν δείξει ότι η έκθεση σε μικρόβια από σκύλους ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών.
  4. Ώρα για άσκηση. Ως νέος γονέας, είναι εύκολο να κλείνεστε μέσα στο σπίτι, ειδικά κατά τους πρώτους μήνες, όταν ο μικρός απαιτεί πολύ από το χρόνο και την ενέργειά σας. Αλλά το κουτάβι σας θα είναι εκεί για να σας υπενθυμίζει ότι η άσκηση δεν είναι επιλογή αλλά αναγκαιότητα – για τη σωματική και ψυχική υγεία όλης της οικογένειας.
  5. Διασκέδαση. Χρειάζεστε ένα διάλειμμα από το παιχνίδι με το μωρό; Βάλτε το σε μια θέση με καλή θέα του σκύλου και παρακολουθήστε το να χαμογελά και να ξεσπά στα γέλια.
  6. Πηγή αγάπης. Αν υπάρχει κάτι που ελπίζουμε να δώσουμε στα παιδιά μας σε αφθονία, είναι η αγάπη. Και το χαρούμενο, ισορροπημένο σκυλί σας είναι ακόμα μια πηγή για το νεότερο μέλος της οικογένειας. Τι καλύτερο μπορεί να ζητήσει;

Σας άρεσε; Κάντε ένα Share!

420
123 shares, 420 points

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *