Πως να μάθετε στο σκύλο σας να έρχεται όταν τον καλείτε


449
89 shares, 449 points

Πως να μάθετε στο σκύλο σας να έρχεται όταν τον καλείτε

Πως να μάθετε στο σκύλο σας να έρχεται όταν τον καλείτε

Με τη κατάλληλη εκπαίδευση, τα σκυλιά μπορούν να μάθουν να κάνουν τα πάντα. Σίγουρα θέλετε να εκπαιδεύσετε το σκυλί σας για να εξασφαλίσετε την ευτυχία και την ασφάλειά του, για να διορθώσετε κάποια απαράδεκτη συμπεριφορά και να ενισχύσετε το δεσμό ανάμεσά σας. Ένα από τα πράγματα που θα θέλατε να μάθετε στο σκύλο σας είναι να έρχεται όταν τον καλείται. Ωστόσο, το σκυλί δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην κλήση, αν δεν αναγνωρίσει το όνομά του. Ακόμη και αν ο σκύλος σας ξέρει το όνομά του, δεν γνωρίζει απαραίτητα πια είναι η απάντηση που αναμένεται από αυτό. Το πρώτο βήμα για να έρχεται ο σκύλος όταν τον καλείτε είναι να του μάθετε να σας κοιτάει όταν λέτε το όνομά του. Μπορείτε στη συνέχεια να τον εκπαιδεύσετε να έρχεται όταν ακούει το κάλεσμα. Εδώ θα δείτε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στην εκπαίδευση:

  • Μάθετε στο σκύλο σας να ανταποκρίνεται στο όνομά του.
  • Επιβραβεύστε το σκύλο σας με κάποια λιχουδιά όταν έρχεται στο μέρος σας, είτε τον καλέσατε είτε όχι.
  • Καλέστε το σκυλί σας καθώς τρέχετε. Πολύ πιθανόν να τρέξει από πίσω σας όπως και να έχει. Μη μιλάτε πολύ στο σκυλί κατά την εκπαίδευση η όταν είστε για βόλτα.
  • Εκπαιδεύστε τον σε διάφορα μέρη. Ξεκινήστε από το σπίτι σας, μετά στην αυλή και στη συνέχεια στο πάρκο. Αφήστε το πάρκο για το τέλος καθώς υπάρχουν πολλοί περισπασμοί.

Σας άρεσε; Κάντε ένα Share!

449
89 shares, 449 points

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *