Πέντε οφέλη του σκύλου στην υγεία σας


417
253 shares, 417 points

σκυλος και υγεια

Πέντε οφέλη του σκύλου στην υγεία σας

Σίγουρα υπάρχουν πολλές ιστορίες με σκύλους θαύματα. Αλλά πέρα από αυτές που ακούτε το βράδυ στις ειδήσεις, ένας σκύλος βοηθάει στην υγεία του ανθρώπου με διάφορους τρόπους καθημερινά. Διαβάστε παρακάτω τα καταπληκτικά πράγματα που κάνει ο σκύλος για εσάς:

  • Τα σκυλιά κάνουν καλό στη καρδιά. Πέρα από την αγάπη που προσφέρουν, αρκετές μελέτες έχουν δείξει πως οι ιδιοκτήτες σκύλων έχουν υγιέστερα αποτελέσματα σε εξετάσεις καρδιάς αλλά συμπεριλαμβανομένης και της πίεσης. Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι οι πάσχοντες από καρδιακή προσβολή με κατοικίδιο, έχουν περισσότερα ποσοστά επιβίωσης.
  • Είναι ένα κίνητρο για άσκηση. Ένας σκύλος είναι πάντα πρόθυμος γι περίπατο, τρέξιμο ή βόλτα με το ποδήλατο.
  • Κάνουν καλό στη κοινωνική ζωή σας. Ένας σκύλος θα σας φέρει κοντά με περισσότερους ανθρώπους.
  • Ένας σκύλος είναι καλό για το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Τα παιδιά που εκτίθενται σε κατοικίδια ζώα από μικρή ηλικία, έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο ανθεκτικά στις αλλεργίες και λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν άσθμα.
  • Ένας σκύλος μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Η φροντίδα ενός κατοικίδιου έχει αποδειχθεί ότι μειώνει το στρες, τη κατάθλιψη και το άγχος. Οι άνθρωποι που έχουν κατοικίδια ζώα στη ζωή τους έχουν αυξημένα επίπεδα ντοπαμίνης και σεροτονίνης.

Σας άρεσε; Κάντε ένα Share!

417
253 shares, 417 points

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *