Πέντε μύθοι για τους σκύλους


401
226 shares, 401 points

Πέντε μύθοι για τους σκύλους

Πέντε μύθοι για τους σκύλους

Πολλοί είναι οι μύθοι που επικρατούν σχετικά με τους τετράποδους φίλους μας. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τους πέντε κορυφαίους μύθους που έχουν καταρριφθεί:

  1. Ένας σκύλος θα φάει οτιδήποτε. Τα σκυλιά μπορούν να ανιχνεύσουν το πικρό, γλυκό, αλμυρό, ξινό και όλα τα γούστα, αλλά το πώς αντιλαμβάνονται τη γεύση σε σχέση με εμάς, μπορεί να διαφέρει. Παρά το γεγονός ότι τα σκυλιά έχουν μόνο το ένα έκτο του αριθμού της γεύση από εκείνη ενός ανθρώπου, είναι πιθανό να αποκτήσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρόφιμα από την αίσθηση της όσφρησης. Ανεξάρτητα από το τι οδήγησε το σκύλο σε ένα φαγητό δεν θα πρέπει να μπείτε στον πειρασμό να του δώσετε κάποιο μπαχαρικό ή αποφάγια.
  2. Μια ξηρή μύτη σημαίνει ένα άρρωστο σκυλί. Αυτό είναι λάθος. Η μύτη του σκύλου δεν έχει να κάνει τίποτα με την κατάσταση της υγείας του. Στην πραγματικότητα, η μύτη του μπορεί να αλλάξει κατάσταση μέσα σε λίγα λεπτά γιαυτό μην πανικοβάλλεστε.
  3. Οι σκύλοι κουνάνε την ουρά τους μόνο όταν είναι χαρούμενοι. Συνήθως το κούνημα της ουράς σημαίνει ευτυχία η ενθουσιασμός αλλά όχι πάντα. Μερικές φορές μια ουρά μπορεί να σημαίνει φόβος, επιθετικότητα, ή ακόμα μια προειδοποίηση να απομακρυνθήτε. Έτσι, θα πρέπει πάντα να είναι προσεκτικοί όταν πλησιάζετε ένα ξένο σκύλο.
  4. Τα μεγάλα σκυλιά δεν μπορούν να μάθουν καινούργια κόλπα. Καθαρή ανοησία. Αυτός ο μύθος έχει εξαπλωθεί από μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους που δεν έχουν τη διάθεση να προσπαθήσουν. Τα σκυλιά μπορούν να μάθουν νέα κόλπα σε οποιαδήποτε ηλικία. Η εκμάθηση επίσης των νέων πραγμάτων βοηθά να κρατήσει το σκύλο ενεργό και το μυαλό του νεαρό.
  5. Σεξ και γέννα. Πολλοί άνθρωποι περιμένουν πριν στειρώσουν το σκύλο γιατί πιστεύουν ότι αφήνοντας το να κάνει σεξ είναι καλό, ή ακόμα για παράδειγμα, ότι πρέπει να γεννήσει μια φορά. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι μια δέσμη από κουτάβια που θα δυσκολευτείτε να βρείτε σπίτια να τα φροντίσουν.

Σας άρεσε; Κάντε ένα Share!

401
226 shares, 401 points

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *