Οι πέντε καλύτεροι τρόποι επιβράβευσης του σκύλου


441
78 shares, 441 points

επιβραβευση σκυλου

Οι πέντε καλύτεροι τρόποι επιβράβευσης του σκύλου

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να εκπαιδεύσετε ένα σκύλο, είναι η επιβράβευση. Δίνετε δηλαδή στο σκύλο μια ανταμοιβή για να ενισχύσετε μια συμπεριφορά που σας αρέσει. Για παράδειγμα, αν ζητήσετε από το σκύλο σας να κάτσει και το κάνει, μπορείτε να του δώσετε κάτι που του αρέσει. Παρακάτω θα δείτε τους πέντε καλύτερους τρόπους που μπορείτε να ανταμείψετε ένα σκύλο:

  1. Λιχουδιές. Ένα σνακ είναι μια από τις πιο εύκολες και γρήγορες ανταμοιβές. Είναι η ιδανική ανταμοιβή όταν προσπαθείτε να βάλετε ένα σκυλί να επαναλάβει μια ορισμένη συμπεριφορά σε γρήγορη διάστημα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να είναι πρόβλημα για ένα σκύλο που έχει θέμα με το βάρος του.
  2. Παιχνίδια. Τα παιχνίδια είναι ένας άλλος τρόπος διασκέδασης για να ανταμείψετε το σκυλί σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι που απολαμβάνει το σκυλί σας όταν αυτό κάνει κάτι που σας αρέσει. Ρωτήστε τον σκύλο σας να κάνει κάτι, και μόλις το κάνει όπως το έχετε ζητήσει, ξεκινήστε το παιχνίδι.
  3. Πρόσβαση έξω στην ύπαιθρο. Τα περισσότερα σκυλιά αγαπούν να είναι έξω. Υπάρχουν νέες μυρωδιές, ενδιαφέροντα αξιοθέατα, καθώς και πολλά πράγματα για εξερεύνηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου ως ανταμοιβή.
  4. Προσοχή από εσάς. Τα περισσότερα σκυλιά αγαπούν να ασχολείστε μαζί τους. Τη προσοχή σας μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε εξίσου ως ανταμοιβή. Ένας τρόπος που μπορείτε να το κάνετε αυτό είναι να περιμένετε μέχρι το σκυλί σας να έρθει σε σας για κάποιο χάιδεμα. Αντί να αρχίσετε τις γλύκες, μπορείτε να του ζητήσετε πρώτα να κάνει κάτι.
  5. Παιχνίδι με άλλα σκυλιά. Πολλά σκυλιά αγαπούν να παίζουν άλλα τετράποδα. Για παράδειγμα, πάρτε μια βόλτα το σκύλο στο πάρκο. Κρατήστε το σκύλο στο αυτοκίνητο ή έξω από το πάρκο αν ήστε με τα πόδια. Αφού εκτελέσει σωστά μια εντολή σας τότε μπορείτε να του επιτρέψετε τη πρόσβαση.

Σας άρεσε; Κάντε ένα Share!

441
78 shares, 441 points

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *