Κατοικίδια πουλιά σε εξωτερικό χώρο


414
2 shares, 414 points

Animalcity.gr - Κατοικίδια πτηνά σε εξωτερικό χώρο

Κατοικίδια πουλιά σε εξωτερικό χώρο

Η ζωή σε ένα υπαίθριο κλουβί παρέχει πολλά πλεονεκτήματα στα κατοικίδια πτηνά. Θα λαμβάνει άφθονο φρέσκο αέρα, ήλιο και άσκηση. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν τα παρακάτω…

Υγιή πτηνά:

Τα υγιή πτηνά θα ευδοκιμήσουν στον εξωτερικό χώρο. Ωστόσο, τα πουλιά που είναι αδύναμα ή λιποβαρή δεν θα μπορέσουν να αντέξουν το κρύο. Επίσης, ένα πουλί που βρίσκεται σε φυσιολογικό βάρος θα είναι σε θέση να αντέξει σε θερμοκρασία 30-35 βαθμών, ενώ τα παχύσαρκα πολύ πιθανόν να υποφέρουν απο θερμοπληξία στους 29.

Αλλαγή περιβάλλοντος:

Οι απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας μπορεί να είναι αγχωτικές για τα κατοικίδια πτηνά. Αν σκέφτεστε να τα στεγάσετε σε εξωτερικό χώρο κάντε το σταδιακά. Τοποθετήστε τα έξω για λίγες ώρες καθημερινά πριν την μεγάλη αλλαγή.

Τροπικά πτηνά:

Πολλά είδη πτηνών προέρχονται από τροπικά κλίματα και προτιμούν ζεστές θερμοκρασίες. Αν βρίσκετε σε κάποια περιοχή όπου ο χειμώνας είναι αρκετά κρύος και σκληρός, η κατάλληλη στέγη είναι κρίσιμη. Το εξωτερικό κλουβί θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα κλειστό εξωτερικό χώρο που να είναι μονωμένος και θερμένεται από μια λάμπα ή κάποια άλλη συσκευή.

Ιδανικές θερμοκρασίες:

Όπως και κάθε άλλο ζώο, τα περισσότερα πουλιά μπορούν να ζήσουν σε ένα εξωτερικό μεγάλο κλουβί. Η πλειοψηφία ωστόσο, δεν πρέπει να παραμένει έξω όταν η θερμοκρασία βρίσκεται κάτω από τους 4 βαθμούς ή πάνω από 32, εκτός και αν τους παρέχεται ένα κατάλληλο καταφύγιο.


Σας άρεσε; Κάντε ένα Share!

414
2 shares, 414 points

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *