Πως να εκπαιδεύσετε ένα σκύλο για να γίνει φύλακας


440
440 points

εκπαιδευση σκυλου φυλακα

Εκπαιδεύοντας ένα σκύλο για να γίνει φύλακας

Οι περισσότεροι ειδικοί στα σκυλιά, θα πρότειναν επαγγελματική βοήθεια προκειμένου να εκπαιδεύσετε το σκύλο σας για να γίνει φύλακας, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε πως είναι σε θέση να αναγνωρίσει ένα ξένο μεταξύ κάποιου φίλου. Όμως, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα, μπορείτε να ενισχύσετε τις ικανότητες άμυνας του σκύλου από μόνοι σας:

  • Μάθετε στο σκύλο σας υπακοή. Το πιο σημαντικό βήμα για την εκπαίδευση ενός σκύλου φύλακα είναι η συνέπεια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο και υπομονή για να εκπαιδεύσετε την υπακοή του σκύλου σας σωστά και αποτελεσματικά. Το σκυλί θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε κάθε λεκτική αλλά και σωματική εντολή.
  • Ο σκύλος πρέπει να εξοικειωθεί με τη περιοχή. Αν για παράδειγμα εκπαιδεύετε το σκύλο σας για να προστατεύει το σπίτι, κάντε μια βόλτα γύρω γύρω ώστε να μάθει τα όρια.
  • Το σκυλί σας πρέπει να μάθει σε ποιον να γαυγίζει. Ενθαρρύνετε το σκύλο όταν γαβγίζει σε αγνώστους οι οποίοι προσεγγίζουν το σπίτι σας και επιβραβεύστε τον όταν το κάνει. Επίσης, εκπαιδεύστε τον να σταματάει το γάβγιζμα με την εντολή σας. Μπορείτε να κάνετε πρακτική με τους ανθρώπους που έρχονται σπίτι σας. Μην ανταμείψετε το σκυλί μέχρι να σταματήσει να γαβγίζει μετά την εντολή σας.

Σας άρεσε; Κάντε ένα Share!

440
440 points

Ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Εγώ ένα γερμανικό ποιμενικό είναι 6 μηνών και δν γαυγιζει μόνο χοροπηει στους άγνωστους και δν με ακουει καθόλου τι να κάνω θέλω να το νευριασω τόσο πλ για να γαυγιζει τι να κάνω και να με ακουει πείτε μου??….