Είναι ασφαλές να κοιμηθείτε με μια γάτα;


422
1 share, 422 points

Animalcity.gr - Είναι ασφαλές να κοιμηθείτε με μια γάτα

Είναι ασφαλές να κοιμηθείτε με μια γάτα;

Η πλειοψηφία των ανθρώπων που λατρεύουν τις γάτες μοιράζονται το κρεβάτι τους μαζί τους. Ωστόσο, οι υπόλοιποι άνθρωποι αντιδρούν και δείχνουν απροθυμία.

Είναι ο ύπνος με μια γάτα ασφαλής;

Σε γενικές γραμμές, είναι εντάξει να κοιμηθείτε με τη γάτα σας, αλλά μιας και μπορούν να μεταδοθούν αρκετές ασθένειες, βεβαιωθείτε πρώτα ότι η γάτα έχει κάνει όλα τα εμβόλια και ακολουθεί τακτική θεραπεία για σκουλήκια και ψύλλους.

Πολλές γάτες είναι ενεργές κατά τη διάρκεια της νύχτας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει μια ανήσυχη νύχτα. Γιαυτό συνιστάται να ταΐζετε και να παίζετε με τη γάτα πριν τον ύπνο ούτως ώστε να θέλει και αυτή να κοιμηθεί. Αλλά γενικά, οι περισσότερες ηρεμούν όταν βρίσκονται στο υπνοδωμάτιο με τους συντρόφους τους.

Ποιος δεν πρέπει να κοιμάται μαζί με μια γάτα;

Οι άνθρωποι που πάσχουν από αλλεργία στις γάτες ή άσθμα θα πρέπει να τις κρατήσουν μακρυά από τη κρεβατοκάμαρα, δεδομένου ότι μπορεί να κάνει το πρόβλημα χειρότερο.

Επίσης, Τα μωρά και τα μικρά παιδιά δεν πρέπει να έχουν και αυτά γάτες στο υπνοδωμάτιο. Λέγοντας μικρά παιδιά εννοούμε κάτω των τεσσάρων ή πέντε ετών, και σίγουρα μην αφήνετε μια γάτα κοντά σε ένα μωρό που κοιμάται.


Σας άρεσε; Κάντε ένα Share!

422
1 share, 422 points

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *