Γνωρίζει ο σκύλος μου ότι είμαι έγκυος;


421
121 shares, 421 points

σκυλος και εγκυμοσυνη

Γνωρίζει ο σκύλος μου ότι είμαι έγκυος;

Είναι γνωστό πως οι σκύλοι έχουν τη δυνατότητα να μυρίζουν τις αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα. Σύμφωνα με μελέτη που έγινε το 2011 ένα Λαμπραντόρ ριτρίβερ εντόπισε σωστά το καρκίνο του παχέος εντέρου σε δύο διαφορετικούς ανθρώπους. Η μελέτη ανέφερε ότι μια συγκεκριμένη μυρωδιά συνδέεται με το καρκίνο και είναι αυτή που προσέλκυσε το σκύλο.

Παρομοίως, όταν είστε έγκυος, όλες οι ορμόνες που πλημμυρίζουν το σώμα σας, είναι πιθανό να μεταβάλλουν το άρωμά σας με κάποιο τρόπο. Ωστόσο, σύμφωνα με την έρευνα, αν και το σκυλί σας μπορεί να ανιχνεύσει μια αλλαγή στη μυρωδιά, είναι απίθανο να κατανοεί το λόγο. Έτσι, να περιμένετε ότι το σκυλάκι σας θα είναι προβληματισμένο μέτα την άφιξη του μωρού. Ίσως αν ο σκύλος είναι μαζί σας για πολλαπλές εγκυμοσύνες, θα μπορούσε να κάνει τη σύνδεση, αλλά και πάλι θα ήταν δύσκολο.

Τέλος, αν ο σκύλος σας αλλάξει συμπεριφορά, αυτό έχει να κάνει με τις δική σας αλλαγή σε διάφορες συνήθειες. Όπως για παράδειγμα το ξυπνάτε πιο συχνά τη νύχτα, ή να επιστρέφετε από την δουλειά νωρίτερα.


Σας άρεσε; Κάντε ένα Share!

421
121 shares, 421 points

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *