Για μια πιο ενδιαφέρουσα βόλτα με το σκύλο


426
30 shares, 426 points

Για μια πιο ενδιαφέρουσα βόλτα με το σκύλο

Για μια πιο ενδιαφέρουσα βόλτα με το σκύλο

Τα σκυλιά χρειάζονται βόλτα. Οι περίπατοι δεν τους παρέχουν μόνο την άσκηση που χρειάζονται αλλά φέρνουν και τη διασκέδαση τόσο για ‘σας όσο και το σκύλο.

Αλλά τι γίνεται αν η διασκέδαση αρχίζει και χάνεται και εσείς και το σκυλί σας βαριέστε και ανυπομονείτε να τελειώσει η βόλτα για να πάτε σπίτι; Επειδή δεν πρέπει να φτάσετε σε αυτό το σημείο, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικές συμβουλές που θα ανακουφίσουν από τη πλήξη εσάς και το σκύλο σας:

  • Πάρτε το δρόμο που έχετε ταξιδέψει λιγότερο. Οι περισσότεροι, αφού καταλήξουν σε μια διαδρομή, κολλάνε για πάντα σε αυτή. Αν θέλετε να ξαναζωντανέψετε τα πράγματα, κάντε μια μικρή αλλαγή.
  • Επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα. Ακόμα και αν αλλάζεται συχνά διαδρομή, μπορεί να καταντήσει εξίσου βαρετό πολύ γρήγορα. Μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο εστιατόριο που είναι φιλικό με τους σκύλους ή κάποιο κατάστημα με είδη για σκύλους.
  • Περπατήστε μαζί με άλλους ιδιοκτήτες. Κανείς δεν λέει ότι το σκυλί σας δεν είναι καλή παρέα, αλλά μερικές φορές είναι ωραίο να έχετε μαζί και κάποιον άλλο άνθρωπο. Μπορείτε ακόμα να φτιάξετε και μια ομάδα.
  • Ψυχαγωγείστε το σκύλο παράλληλα. Μια βόλτα δεν χρειάζεται να είναι απλώς να μια βόλτα. Μπορείτε να πάρετε μερικά παιχνίδια μαζί σας και κάνετε παράλληλα κάποια δρατηριότητα. Ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι ο ιπτάμενος δίσκος η μια μπάλα.

Σας άρεσε; Κάντε ένα Share!

426
30 shares, 426 points

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *