Έχουν τα σκυλιά συναισθήματα;


403
241 shares, 403 points

Animalcity.gr - Έχουν τα σκυλιά συναισθήματα

Έχουν τα σκυλιά συναισθήματα;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα σκυλιά έχουν συναισθήματα. Αισθάνονται τη χαρά μετά από μια καλή εργασία. Λυπούνται όταν ένα άλλο σκυλί φεύγει από τη ζωή. Και φυσικά, αισθάνονται αγάπη για τα μέλη της οικογένειας.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτά τα συναισθήματα είναι διαφορετικά από τα δικά μας. Τα συναισθήματα που βιώνουν τα σκυλιά δεν συνδέονται με πολύπλοκες σκέψεις. Τα συναισθήματα τους είναι καθαρά, ειλικρινή και δεν έχουν απώτερα κίνητρα. Ο σκύλος σας δεν ψεύδεται ποτέ όταν σας δείχνει αγάπη.

Όσο περισσότερο μπορείτε να εκπληρώνετε τις ανάγκες του σκύλου σας, τόσο περισσότερο θα αναπτυχθεί η σχέση μεταξύ σας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να γυρνάς σπίτι μια άσχημη ημέρα και να βρίσκεις το σκύλο έτοιμο να σε υποστηρίξει. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Απλά αγάπη!

Αλλά να θυμάστε, το πως αισθάνεστε επηρεάζει το σκύλο σας. Αν είστε αναστατωμένοι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, το σκυλί σας δε θα καταλάβει γιατί, αλλά θα νιώσει τη ενέργεια και τη γλώσσα του σώματός σας. Αυτός θα την ερμηνεύσει σαν μια μη ισορροπημένη ενέργεια και μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα συμπεριφοράς. Σιγουρευτείτε ότι εκπληρώνετε πρώτα τις ανάγκες του σκύλου σας.

Τα σκυλιά προσφέρουν τόσα πολλά και ζητάνε πολύ λίγα. Αν τους παρέχουμε την άσκηση, την πειθαρχία και την αγάπη μπορούμε να εκτιμήσουμε το καλύτερο φίλο του ανθρώπου και την αγάπη που έχει να μας προσφέρει.

Πείτε μας κάποιους από τους τρόπους που το σκυλί σας εκφράζει τα συναισθήματά του.


Σας άρεσε; Κάντε ένα Share!

403
241 shares, 403 points

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *